Happy dog show 2019

Happy dog show 2019

Rádi byste se s vaším pejskem účastnili výstavy psů, ale v cestě vám stojí zdravotní či jiné překážky? Nyní máte šanci! Zapojte se do akce Happy dog show, která se koná 27.dubna 2019 v Praze (kemp Džbán)

Psi pomáhají psům

Happy dog show není jen obyčejná výstava psů, ale jedná se o charitativní akci, jejíž výtěžek je věnován na krmivo a chovatelské potřeby pro opuštěné psy. Ne každý pejsek má to štěstí žít v rodině, která mu dopřeje lásku a porozumění. Vaší účastí tyto opuštěné pejsky nejen podpoříte, ale dopřejete jim skutečně kvalitní krmivo a jiné potřeby.

Jak se do akce zapojit?

Do soutěže je možné přihlásit pejska jakéhokoliv plemene a jakéhokoliv věku. Zapojit se zkrátka můžou všichni pejsci. Celá soutěž je rozdělena do kategorií, do které bude každý pejsek zařazen. Přihlášku do soutěže je možné podat elektronicky do 30.3.2019. Podmínky přihlášení a další důležité informace najdete přímo na webových stránkách soutěže. Každý přihlášený pejsek získává startovní balíček, který zahrnuje diplom, medaili a časopis.

Den plný zábavy

Happy dog show je akce určená pro celou rodinu. Během nadační výstavy probíhají nejrůznější doprovodné programy a soutěže nejen pro pejsky. V tradiční hafbole na vás čekají luxusní výhry, o které se jistě vyplatí bojovat.