Jak uklidnit Vašeho psa nebo kočku pomocí přírodních produktů Beaphar?

Řešíte problémové chování Vašich mazlíčků, kdy Váš miláček trpí strachem, úzkostí či stresem? Není to nic neobvyklého. Stejně jako nás, tak i naše čtyřnohé kamarády může leccos trápit. Štěkání psa nebo mňoukání kočky patří mezi hlavní projev nespokojenosti nebo strachu. Poznáte tak, že je něco v nepořádku a zajisté si pak budete klást otázku jak odnaučit psa štěkat?" Značka Beaphar přichází s řešením novou řadou přírodních produktů „No stress“, které mohou efektivně uklidnit domácí mazlíčky.

Stres a strach může vyvolat hned několik faktorů. Nejčastěji to bývá návštěva veterináře, cesta autem, dlouhé odloučení od páníčka, bouřky nebo ohňostroje. V psovi nebo kočce to může vyvolat až agresi a problémy s chováním. Toto destruktivní chování může být nepříjemné i pro nás, chovatele. Navíc si ustavičným štěkáním a mňoukáním Vašeho mazlíčka znepřátelíte své sousedy. A to, ruku na srdce, dozajista nechcete.

No stress - vsepropejska.cz

Stres může být pro Vašeho čtyřnohého kamaráda nebezpečný

Ať už je stres či strach vyvolán jakýmkoliv faktorem, je za potřebí tuto situaci řešit. Dlouhodobý stres má negativní vliv na zdraví zvířete. Zatěžuje nervovou soustavu i srdce. Často dochází ke ztrátě srsti a k agresi jak na Vás, lidi okolo ale i na jiná zvířata.

Nová přírodní řada obsahuje tyto produkty, které pomáhají zklidnit psa, potlačit úzkost, vyřešit problémy s chováním a také Vaše čtyřnohé kamarády uklidní během stresových situací:

  • Difuzér pro psy, difuzér pro kočky
  • Sprej
  • Obojky
  • Tablety
  • Spot-on pipety
  • Pamlsky
  1. No Stress difuzér pro psy/kočky + náhradní náplň

Difuzér rozšiřuje do prostoru přírodní výtažky z kozlíku lékařského a levandule, jež jsou známé svým uklidňujícím účinkem. Jedna náplň o obsahu 30 ml snižuje stres u psů nebo koček všech věkových kategorií a plemen. Difuzér stačí jednoduše zapojit do zásuvky v místnosti, kterou Váš mazlíček obývá nejčastěji. Vhodné pro prostor do 50 m². K dispozici jsou i náhradní náplně.

  1. No Stress Spray - Sprej pro kočky

Sprej podporuje dobré chování koček. Roztok 10% kozlíku lékařského slouží pro použití na místech, kde kočka přebývá v době největšího stresu. To jsou například pelíšky a přepravky během cestování. Vůně odvádí pozornost od stresových faktorů.

  1. No Stress Collar – Obojek pro psy/kočky

Zklidňující obojek pro kočky obsahuje esenciální oleje, které odvádí pozornost od stresových faktorů. Doporučeno používat u koťat a štěňat starších 12 týdnů. Účinnost obojku je až 6 týdnů. Délka obojku pro psy je 65 cm. Pro kočky 35 cm.

  1. No Stress Tablets – Tablety pro psy a kočky

Přírodní tablety s obsahem uklidňujících léčivých rostlin – meduňky, lípy, rozmarýnu, chmele. Vhodné pro psy a kočky jakéhokoliv stáří a plemene. Lze podávat přímo nebo s krmivem.

  1. No Stress Spot On – Pipety pro psy/kočky

Pipety na přírodní bázi vhodné pro všechna plemena a všechny věkové kategorie psů. Hlavním výsledkem je snížení stresu. Kozlík lékařský, jenž je obsažen v mikrokapslích pomáhá udržovat zvíře v klidu. Mikrokapsle fungují na principu pomalého uvolňování a dlouhodobého účinku. Účinek nastupuje cca hodinu po aplikaci. Aplikujte 1x týdně jednu pipetu na kůži mezi ušima tak, aby si přípravek nemohlo zvíře olízat. Sada obsahuje 3x pipetu s účinností jeden týden.

  1. No Stress Treats – pamlsky pro kočky

Křupavé pamlsky ve tvaru polštářků s uklidňující vůní. Určeno kočkám všech plemen i věkových kategorií pro zmírnění stresu a nadměrného mňoukání. Doporučeno podávat 1,5 hodiny před předpokládanou stresovou situací.