Potěšte své mazlíčky novou řadou francouzské BIO kosmetiky beaphar

Hledáte bio, účinnou a cenově dostupnou psí kosmetiku? Značka Beaphar poskytuje mazlíčkům cenově dostupné, důvěryhodné a kvalitní přípravky nejen pro péči o zdraví. Aktuálně přichází s novou řadou Beaphar Organic, šetrnou a laskavou k přírodě. Psi mají jinou kůži, než lidé, proto je třeba používat šampony a kosmetiku vyvinutými přímo pro ně. Trápí Vašeho mazlíčka zacuchaná srst? Má Váš pejsek citlivou srst? Podívejte se na nabídku nových produktů, z které si vybere opravdu každý.

Řada obsahuje:

Výběr správné kosmetiky pro péči o psí srst je velmi důležitý. Dbejte především na vysokou kvalitu, aby měl Váš mazlíček prvotřídní péči o jeho kožíšek. Šampon pro psy by měl mít neutrální nebo mírně zásadité pH. Nečistoty a prach se lepí na maz v srsti. Bakterie množící se v tomto špinavém mazu způsobují nepříjemný zápach. Proto je třeba dbát na hygienu. Po použití šamponu psí srst získá lesk a vůni.

Potěšte své mazlíčky novou řadou francouzské BIO kosmetiky beaphar (2)

Objevte sílu Bio kvality

Nová francouzská řada disponuje produkty v BIO kvalitě. Všechny výrobky jsou vyrobeny z rostlinných účinných látek vyprodukovaných ekologickým zemědělstvím. Obsahují 15-30% certifikovaných organických složek. Při výrobě se pro konkrétní technické funkce používají neorganické složky, jež též pocházejí z udržitelných zdrojů, splňující standarty COSMOS. Vysoká kvalita i pH odpovídá požadavkům pro psí šampon. Všechny vyrobené produkty šetří přírodu. Srst po použití bude lesklá a voňavá. Pokud si tedy i Vy sami pro sebe kupujete ekologické výrobky, dopřejte kvalitu i svému domácímu mazlíčkovi!

Potěšte své mazlíčky novou řadou francouzské BIO kosmetiky beaphar

Certifikace ECOCERT

Beaphar organická kosmetika je certifikována organizací ECOCERT. ECOCERT certifikované výrobky obsahují přírodní aktivní složky, jež také musí pocházet z ohleduplné výroby s přísnými normami týkajícími se toxicity a biologické rozložitelnosti. Tato certifikace zohledňuje několik faktorů, které zajišťují, že výrobce má vůči životnímu prostředí etický a ohleduplný přístup. ECOCERT bere v potaz:

  • Složení: certifikovaná kosmetika musí obsahovat minimálně 95 % přírodních složek a 15 – 30 % složek vyprodukovaných v ekologickém zemědělství
  • Výrobu: výrobní proces se musí vyhnout jakýmkoli metodám znečišťování vody
  • Označení výrobku: poskytuje transparentní informace a jasně dané složení

Potěšte své mazlíčky novou řadou francouzské BIO kosmetiky beaphar (1)

Recyklovatelné obaly šetří přírodu

Beaphar francouzská Bio řada je balená do zcela recyklovatelných tub a lahviček šetrnějších k životnímu prostředí. I´m green neboli pečeť, používaná pro řadu produktů vyrobených z obnovitelných zdrojů. Název ukazuje svoji pokrokovost jednoduchým způsobem v podobě bubliny s textem I´m green v překladu „jsem zelená“.

Lahvičky a tuby z bioplastu (certifikovaný polyetylen) jsou 100% recyklovatelné. Vyrobeny z 100% obnovitelného materiálu a to z ekologicky pěstované cukrové třtiny.

Šampony pro psy